Caviahuis Nijkerk - Informatie Cavia's

Cavia's zijn leuke dieren. Zeker als ze klein zijn vinden mensen ze leuk en schattig, maar ze zijn ook leuk en lief als ze wat ouder en groter zijn. Ze hebben allemaal een eigen karakter, van eigenwijs tot zeer aanhankelijk of een beetje schuw. Het is een heel avontuur om je cavia goed te leren kennen. Ze kunnen heerlijk tegen elkaar kletsen, wat voor ons klinkt als gezellig gepiep. Als ze blij en gelukkig zijn gaan ze springen, ofwel 'popcornen' genoemd. Dan weet je ook gelijk of je cavia het naar zijn zin heeft.

Het is belangrijk om je goed in te lezen, cavia's zijn ontzettend leuke maar ook kwetsbare diertjes. Wil je er aan beginnen zorg dan dat je zoveel mogelijk informatie verstrekt voor je ze in huis haalt. Dit geeft de diertjes het beste leven mogelijk, maar geeft je als eigenaar ook de leukste ervaring met cavia's.

Boven aan deze pagina vind je verschillende extra pagina's met informatie, lees deze goed door als je aan cavia's wil beginnen of op zoek bent naar specifieke informatie. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een appje of mailtje (eventueel is een keer langskomen om vragen te stellen en te leren over de diertjes mogelijk, dit gaat wel op afspraak.)

 

Sorteer op
© 2022 - 2024 Kaafjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel