Cadeaubonnen

-

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 3 - 10 Werkdagen

Kaafjes Cadeaubonnen zijn ontzettend leuk en origineel om te geven en te krijgen! ;) Zo kan iemand precies uitzoeken wat hij/zij leuk vindt. Het perfecte cadeau!
Ze worden uiteraard feestelijk verpakt. (Foto's daarvan volgen nog)

Productinformatie

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in 10, 15, 20, 25, 50, 75 en 100 euro. Mocht je liever een bedrag naar keuze hebben dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Bestel dan op de ouderwetse manier en stuur een mailtje/appje met jouw bestelling!

Verzending

Created with Sketch.

 Let op: In verband met de verzendkosten is het bij bestelling van alleen één Cadeaubon voordeliger om via de mail/app te bestellen. Deze kunnen namelijk via de post verzonden worden.

Verpakking

Created with Sketch.

De cadeaubonnen worden op een bijpassende feestelijke manier verpakt en opgestuurd. Zo kan je ze toevoegen aan jouw cadeautje of gelijk geven!

Geldigheid/gebruik

Created with Sketch.

De bonnen zijn geldig tot 6 maanden na datum van bestelling. Ze zijn fysiek in de winkel in te leveren en in de webshop te gebruiken via een unieke code die aangemaakt wordt op moment van bestellen. Deze kan dan aan het eind van de bestelling bij het afrekenen ingevoerd worden.