Seizoens-actie

Bij iedere bestelde 10 euro, via deze webshop, doneert Kaafjes €0.50 aan het goede doel van dat seizoen. De tussenstand is te vinden op de website en aan het eind van het seizoen (3 maanden) mag het desbetreffende goede doel voor het totaal bedrag producten bestellen.  

 

 

 


20-11-2022 t/m 19-02-2023

 Deze winter: Caviahuis Nijkerk


Zoals jullie misschien wel weten ben ik (Katja) in 2018 samen met mijn dochter Eva de cavia-opvang begonnen. Inmiddels run ik Kaafjes en runt Eva de opvang. Inmiddels zijn we meer een caviarusthuis, met vaste bewoners. De afgelopen maanden heerst er een ontzettend besmettelijke ziekte in de opvang, we zijn 2 caafjes verloren en de dierenarts kosten lopen hoog op. Omdat de cavia's toch "een jasje uit hebben gedaan" na de ziekte, krijgen ze nu allerlei andere kwaaltjes erbij. Daarom houdt de ellende helaas niet op.. We willen daarom als winter-doel toch onze "eigen" stichting doen. Ik de hoop dat we iets geld op kunnen halen om de dierenarts kosten te dekken. 
 

 


 

Spaarpot - update

Hier vind je de stand van de spaarpot tot nu toe! 

(update: 20-11-2022)

€0,-


Wil jij het goede doel van dit seizoen nog een extra hart onder de riem steken? Het doneren van losse bedragen is ook mogelijk! Klik daarvoor op de knop hieronder. 
(vergeet niet bij verzenden dan voor "zelf ophalen" te kiezen.)

 


Voorgaande acties

 

 

Herfst 2022

Er is maar liefst €71,- euro opgehaald voor De Konijnenherberg!

 

Zomer 2022

Er is maar liefst €41.50 euro opgehaald voor Caviaopvang De Reddertjes!

 

Lente 2022

Er is maar liefst €62,- euro opgehaald voor Caviaopvang Maarssen! 

Sorteer op
© 2022 - 2023 Kaafjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel